Vloerrenovatie voor de zakelijke markt - Compofloor
Compofloor
Priv Homepage 8211 Oud

Projectmatige aanpak

In een projectteam wordt in de voorbereiding een optimaal renovatieplan uitgedacht met opdrachtgever, aannemer, installateurs en eventueel asbest en zwamexperts. Onze medewerkers zijn vertrouwd in de bouw en bekend met technieken als lean-planning, etcetera. De Compofloor® renovatievloer wordt pre-fab afgeleverd op het moment dat u verlangt.

Priv Homepage 8211 Oud

Afval recycling

Er komt op locatie geen afval meer vrij tijdens het plaatsen van de nieuwe vloer. Het EPS dat overblijft bij de prefab productie wordt opgehaald en gerecycled door een hierin gespecialiseerde afnemer.

Priv Homepage 8211 Oud

Een woning als materiaalbank

Door het gebruik van composiet zal de Compofloor niet degraderen in de tijd. De gehele vloer wordt losmaakbaar gemonteerd en kan dus na einde levensduur van de woning, weer worden ingezet voor een andere woning of toepassing.

Priv Homepage 8211 Oud

Nul op de Meter / BENG

Compofloor® geeft warmte en ruimte. Een uitstekende isolatie is de kern van ons product, letterlijk! QV10 testen geven weer dat er tot 25% verbetering te zien is bij enkel het vervangen van de oude houten vloer. Het innovatieve Compofloor® vloersysteem bestaat uit een isolerende EPS kern. Deze techniek zorgt dan ook voor een Rc-waarde van 4,38m2K/W op basis van de NTA 8800. De ISSO 82.1 en ISSO 75.1 gecontroleerde kwaliteitsverklaring van Bureau CRG is hieronder te downloaden.

Downloads

Vind hier de downloads op deze pagina en ontdek wat Compofloor voor bouwprofessionals kan betekenen.

ISSO verklaring

Bestektekst

Specificaties van de Compofloor® renovatievloer

De Compofloor is in samenwerking met de TU Eindhoven en IMd Raadgevende Ingenieurs uit Rotterdam ontwikkeld. Het Compofloor® vloersysteem is uitgebreid getest door de TU Eindhoven. IMd Raadgevende ingenieurs hebben de testen doorgerekend op basis van de NEN-EN 1990 Belastingen en Vervormingen. De Compofloor® renovatievloer voldoet samenvattend aan de volgende specificaties:

Werkende breedte: 617mm
275 kg/m2 op basis van de NEN-EN 1990.
Werkende hoogte OSB4 afwerking: 180 mm
Maximale overspanning: 4500mm bij een woonfunctie op basis van de NTA 8800. NB: bij grotere overspanning adviseren wij een onderslagbalk van Composiet toe te passen.
Totale isolatiewaarde voor de vloer: Rc = 4,38m2K/W op basis van de NTA 8800.