Garanties - Compofloor
Compofloor

Gegarandeerd de beste renovatievloer!

Lichtgewicht: Bij het renoveren van uw woning is het van groot belang om de belasting op de bestaande fundering niet te verhogen. Het gewicht van Compofloor is vergelijkbaar met dat van een houtenbalklaag constructie en is hierdoor zonder constructieve herberekening toepasbaar. Door het lage gewicht van de Compofloor elementen is deze eenvoudig te monteren binnen de geldende Arbo-richtlijnen.
Voldoet aan alle nieuwbouw normen: In samenwerking met Technische Universiteit Eindhoven en IMd raadgevende Ingenieurs is Compofloor ontwikkeld en in de praktijk getoetst. Volgens NEN-EN 1990 voldoet de Compofloor aan alle gestelde eisen voor begane grondvloer toepassing, conform het bouwbesluit.
Hoge isolatiewaarde: Bij veel woningen is de vloer matig geïsoleerd waardoor veel warmte door de vloer verloren gaat. Het goed isoleren van uw vloer zorgt ervoor dat de vloer niet meer koud aanvoelt en dus comfortabeler is. Het temperatuurverschil tussen wel of geen isolatie kan oplopen tot wel 5 graden. Naast minder vocht en meer warmte, kunt u dus flink besparen op uw stookkosten. Compofloor is uitvoerbaar in verschillende isolatiewaarde (RC-waarde). In de meeste gevallen volstaat de standaard RC-waarde van 4,38.
Eenvoudige en snelle montage: Compofloor wordt in onze eigen fabriek geprefabriceerd en staat hiermee garant voor een stabiele kwaliteit en snelle montage. Doordat de elementen in elkaar worden geklikt passen de elementen 100%.
Geen afval: Compofloor wordt Prefab aangeleverd. Dit betekent dat er tijdens de montage van de vloer geen verspanende bewerkingen uitgevoerd worden. De overlast voor de bewoners en de buurt wordt hierdoor tot minimum beperkt. Ook blijft er tijdens het plaatsen van de vloer geen rest-materiaal over, hiermee blijft het afval beperkt.