Werkwijze - Compofloor
Compofloor
Priv Homepage 8211 Oud

Stap 1 : Uw woning inmeten

Voordat wij voor u een (definitieve) offerte kunnen opmaken plannen wij een huisbezoek in. Onze adviseur komt bij u langs om uw woning op te meten, een kijkje te nemen in de kruipruimte en al uw vragen te beantwoorden. Naar aanleiding van dit bezoek zal er in overleg een definitieve offerte opgesteld worden. Indien u akkoord bent met de offerte neemt onze werkplanning contact met u op voor het inplannen van uw vloerrenovatie.

Priv Homepage 8211 Oud

Stap 2: Uw oude vloer verwijderen

Heeft u ervoor gekozen dat wij uw vloer demonteren? Dan zorgen wij dat voorafgaand aan de werkzaamheden een vuilcontainer bij u voor de deur geplaatst en zullen uw oude vloer zorgvuldig verwijderen. Houdt u hiervoor een plek voor de deur vrij?

Priv Homepage 8211 Oud

Stap 3: Onderconstructie plaatsen

Wij zullen nu de onderconstructie plaatsen, deze bevestigen wij doormiddel van ankers in/op uw huidige fundering.

Priv Homepage 8211 Oud

Stap 4: Compofloor plaatsen

De vloer kan erin! De geprefabriceerde Compofloor elementen worden een voor een op hun plek gelegd. Doordat deze al van te voren op maat geproduceerd zijn kan de vloer mogelijk al binnen 1 dag gelegd worden!

Priv Homepage 8211 Oud

Stap 5: Vloer afwerken

Nadat de Compofloor elementen zijn geplaatst werken wij de vloer af met OSB 4 platen. Ook werken wij de randen luchtdicht af.  De vloer is direct gereed om uw topvloer naar wens te plaatsen.

Priv Homepage 8211 Oud

Stap 6 (Optioneel) : Vloerverwarming plaatsen

Indien u gekozen heeft om ook vloerverwarming te laten installeren  zal deze direct na het afwerken van de Compofloor geplaatst worden.

Belangrijke aandachtspunten

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor het plaatsen van de Compofloor ontvangt u van ons een bevestigingsmail met de gemaakte afspraken die u met ons heeft gemaakt en de voorwaarden om u nieuwe vloer probleemloos te monteren. Denk aan het vrijmaken van parkeerplekken voor uw huis, leeg maken van uw woning etc.

Heeft uw vragen of andere zaken waar u hulp bij nodig hebt? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op.