Extra services - Compofloor
Compofloor

Het vervangen van uw vloer is geen alledaagse klus

Bij Compofloor hebben we uitgebreide ervaring en expertise om u tijdens de vloerrenovatie volledig te ontzorgen. Omdat onze vloeren prefab worden gemaakt in onze fabriek, zijn er ter plaatse weinig extra werkzaamheden nodig. Dit zorgt voor minimale overlast voor u en uw omgeving. Bij een vloerrenovatie komt natuurlijk veel meer kijken, zo heeft u misschien last van zwam of moeten er leidingen omgelegd worden.

Naast de Compofloor bieden wij aanvullende diensten aan in samenwerking met onze partners. Ontdek hieronder wat Compofloor nog meer voor u kan betekenen!

Demontage

Zelf uw oude vloer demonteren is een grote klus en geeft vaak veel afval. Bij Compofloor bieden wij u de optie om het te laten doen. We verwijderen de oude (houten) vloer en zorgen voor een afval container voor de deur. Heeft u ook een topvloer die verwijderd moet worden? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vloerverwarming

Door het toepassen van vloerverwarming creëert u extra comfort. Vloerverwarming is onzichtbaar én een zuinige manier om uw woning te verwarmen. Wij bieden een droog en nat bouw vloerverwarmingssysteem aan.

Zwam bestrijding

Hout en vocht in de kruipruimte zijn geen goede combinatie. Vocht kan ervoor zorgen dat er houtrot ontstaat in de vloer. Het rottingsproces van het hout ontstaat door schimmels zoals bijvoorbeeld zwam of bruinrot. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Om de zwam te bestrijden hebben wij twee zwambestrijdingspakketten samengesteld.

Loodgieter

Heeft u nog radiatoren? Dan lopen er vaak leidingen onder uw vloer door. Bij het aanleggen van de Compofloor moeten de leidingen onder uw vloer in de meeste gevallen verlegd worden. Wilt u vloerverwarming plaatsen? Dan zullen veel leidingen afgedopt moeten worden. Via Compofloor kunnen wij deze werkzaamheden voor u verzorgen. De mate waarin de loodgieter nodig is word bepaald tijdens het locatie bezoek, we kijken dan welke werkzaamheden benodigd zijn en geven u een inschatting van de kosten.

Elektricien

Ook elektra kan ingewikkeld zijn in uw woning. Mocht er bij het locatie bezoek geconstateerd worden dat er elektra verlegd/aangepast moet worden kunnen wij hiervoor een van onze partners inschakelen.

In- en uithuizen

Wij zijn geen verhuisbedrijf, maar kunnen u hierin wel assisteren en ontzorgen. Heeft u tijdelijk een verhuiscontainer nodig? Of  een extra handje? Dan kan Compofloor u hierbij helpen.