Hoge isolatiewaarde
Lange levensduur
100% luchtdicht

Wij ontvangen graag uw offerte-aanvraag! Onze mensen kunnen u ook vanuit huis prima van dienst zijn via de digitale snelweg. Daarnaast zijn wij gewoon telefonisch te bereiken of via de Whatsapp knop onderaan de website. Compofloor vervangt in deze zware tijden nog altijd uw begane grondvloer. Dit willen wij uiteraard blijven doen en dat kan gelukkig ook! Het is hierbij van belang dat we ons samen aan de afspraken houden die de rijksoverheid ons voorschrijft. Op onze pagina veilig werken tijdens Corona virus! en op de website van de Rijksoverheid vindt u de documenten waar wij en u zich aan dienen te houden. We zullen dit vooraf zorgvuldig met u overleggen.

Compofloor schittert in Stedenbouw Magazine

‘De bouw kan niet meer om prefab heen’ Luidt de koptekst boven de nieuwe editie van Stedenbouw Magazine. Daar zijn wij het bij Compofloor® helemaal mee eens. Compofloor® schittert daarom op pagina 150 t/m 153 van de 751ste editie van het tijdschrift.

Ditmaal een blik achter de schermen bij de Muziekbuurt in Heemskerk. Het project van opdrachtgever Woon op Maat beslaat 444 woning en wordt uitgevoerd door onder andere A.C. Borst Bouw en Van Lith Bouwbedrijf. De oude houten vloeren uit de jaren 50 woningen zijn veelal aangetast door houtrot en worden vervangen voor de Compofloor®! Benieuwd waarom deze partijen voor ons innovatieve vloersysteem hebben gekozen? Klik op de afbeeldingen de pagina’s in te zien.

Meer te lezen in: 266 woningen AC Borst Bouw BV te Heemskerk

Lees het artikel op Pagina 150 t/m 153 van editie 751 van Stedenbouw Magazine.