Over ons - Compofloor
Compofloor
Over Ons

Compofloor

De renovatievloerenspecialist uit Noord-Holland

Compofloor is gespecialiseerd in het renoveren van begane grond vloeren. Onze passie is het uitvoeren van een vloerrenovatie met minimale overlast voor de bewoners. We doen dit met veel plezier rechtstreeks voor particuliere woningbezitters en projectmatig voor woningcorporaties of beleggers.

Isolatie van vloeren

Het Compofloor renovatievloer systeem is éénvoudig, duurzaam en energie-reducerend. De veelal ongeïsoleerde, tochtige en verrotte begane grondvloer wordt door ons mogelijk in 1 dag vervangen. Compofloor garandeert een comfortabel, luchtdicht vloersysteem dat u ondersteunt in het verlagen van de energierekening en verhogen van uw wooncomfort. De Compofloor bestaat uit isolatie-elementen die geheel omsloten zijn door composiet. De elementen zijn hierdoor zeer sterk en licht van gewicht en hebben een zeer hoge isolatiewaarde.

Renovatie van vloeren

Door onze ervaring weten wij dat bij vloerrenovatie de aansluiting van de nieuwe vloer op de bestaande bouwkundige constructie heel belangrijk is. Compofloor heeft hiervoor een speciaal montage anker ontwikkeld. Zodra de houten balken zijn vervangen zorgt het montage anker ervoor dat de nieuwe renovatievloer de bestaande muur niet extra belast en zorgen voor minder geluidsoverdracht tussen de nieuwe vloer en de bestaande bouwmuren.

Door het composiet materiaal is een lange levensduur gegarandeerd. De elementen worden in onze eigen fabriek geprefabriceerd en tijdens de montage als “mannetje – vrouwtje” in elkaar geklikt. Hierdoor is de vloer luchtdicht en altijd met de juiste speling aangebracht voor het beste eindresultaat.

Over Ons

Voordelen

De voordelen van Compofloor renovatievloer bij houten vloer vervangen:

Hoge energiezuinigheid, door hoge isolatiewaarden en het voorkomen van koude- en luchtbruggen;
Groot renovatiegemak door hoge bouwsnelheid (1 dag per woning) en zeer laag gewicht (Arbo);
Hoge duurzaamheid, het product heeft een zeer lange levensduur;
Voldoet aan alle nieuwbouwnormen;
Toepasbaar in vrijwel elke woning;
Geen afval tijdens plaatsing door prefabricage. Geen beton tegen de muren (droge bouwmethode);
Geen constructieve aanpassingen nodig door lichtgewicht systeem (25 kg/m2).

Download u hier de flyer van onze unieke vloer
De technische specificaties vindt u hier