Bekijk ons project in Zuidlaren - Compofloor - Vloerrenovaties
Compofloor

Zuidlaren

Na een aantal jaren tegen het vervangen van onze oude houten vloer te hebben opgezien, kregen we een filmpje onder ogen van Compofloor. We werden direct enthousiast door de werkwijze en de slechts zeer korte periode, dat we “in de rommel” zouden zitten. We wonen in een jaren vijftig huis in Zuidlaren en wisten, dat als we ooit onze parketvloer moesten vervangen, ook gelijk de oude houten vloer moesten vervangen. Deze was verzakt, lag iets in een kom en trok ’s winters erg koud op. Isolatie was ook niet aanwezig.

Het slopen van de oude vloer hebben we voor eigen rekening genomen en er werd een datum afgesproken, waarop de nieuwe vloer gelegd zou worden. Op 26 juli jl. was  het dan zo ver. De monteurs van Compofloor waren rond acht uur aanwezig. Na eerst even de situatie te hebben bekeken werden alle materialen uitgeladen en werd alles zorgvuldig neergelegd, opdat men zo efficient mogelijk aan het werk kon gaan. Ondertussen even uitgelegd, dat de nieuwe vloer gelijk moest komen met de reeds bestaande vloeren en dat werd keurig met een laser uitgemeten.

Het meeste werk zat in het vastzetten van de ankers en de beugels voor de composiet balken, waarop de isolerende elementen zouden komen te liggen. Rond de middag was dit klaar en na de pauze werden de elementen gelegd, waarna alles keurig met OSB-platen werd afgewerkt. De naden werden netjes afgedicht en rond half drie was de klus geklaard.

Alles keurig uitgevoerd, afgewerkt en opgeruimd door twee zeer kundige, snel werkende monteurs.

Project details

Locatie:
Zuidlaren

Werkzaamheden:
Renovatie vloer