Vloerrenovatie Haarlem - Compofloor
Compofloor

Vloerrenovatie Haarlem

Wij waren al enige tijd aan het kijken naar een nieuwe vloer, de convectorradiator lekte en de oude vloer was wel aan vervanging toe.

In onze buurt stond een bus van Compofloor. Na advies van de bewoners en informatie op internet, hebben wij een een offerte aangevraagd. Het concept sprak ons erg aan, vloer demonteren, nieuwe vloer plaatsen en vloerverwarming aanbrengen en dat binnen 1 week.

De demontageploeg kwam op afgesproken tijd en even na 7 uur ging de zaag de vloer in. Binnen 3 uur lag de oude vloer eruit! Nu kan begonnen worden met het plaatsen van de ankers. De monteurs leverde prima werk af.

De volgende dag kwamen de elementen en houten vloerplaten. Het plaatsen ging voorspoedig daar de elementen al op lengte waren afgezaagd. Aan het eind van de dag lag er een strakke houten vloer in en afgewerkt zodat de vloerverwarming geplaatst kon worden.

De 3e dag kwamen de monteurs om de vloerverwarming te plaatsen. Ook dit waren kundige mensen en ieder wist zijn taak en zodoende liep aan alles volgens planning.

Na uitleg over de werking van de regelaar zijn ze vertrokken en zitten wij nu met een lekker warme vloer.”

Project details

Werkzaamheden:
Renovatie vloer