Bekijk ons project in Vleetstraat IJmuiden - Compofloor
Compofloor

Vleetstraat IJmuiden

Al een jaar lang waren wij aan het kijken voor een oplossing om onze woonkamer vloer te isoleren.Aangezien er geen kruipruimte is en de vloer dermate dicht op de zandgrond lag was dit een flinke uitdaging om hier wat voor te vinden.

Tot we Compofloor tegenkwamen, dit concept sprak zo erg aan en het contact met Compofloor was erg vriendelijk en spontaan dat de beslissing snel genomen was.

Op de 1e dag was de demontage ploeg zeer vroeg aanwezig en hadden direct flink de gang erin, ondanks dat er nog spaanplaat met iedere 5cm een schroef op de planken laag zat. In een recordtijd lag de gehele vloer eruit en werden gaten voor de ankers geboord.

Doordat er een voorzetwand aanwezig was, getrapte fundatie en een zandgrond thv de ankers gaf dit wat extra uitdaging.Echter was dit voor de demontage ploeg geen enkel probleem. Nog voor de middag was alles voorbereid.De volgende dag zou de montage gebeuren, door bovenstaande uitdagingen was er besloten de panelen op locatie aan te passen.

Wederom begin van de middag zat alles erin terwijl ondertussen 2 nieuwe werknemers werden ingewerkt.Al met al zeer kundige mensen die erg vriendelijk, meedenkend en behulpzaam zijn.En tevens zeer goede communicatie met kantoor.

Er was bijvoorbeeld even sprake dat er wat kosten bij zouden komen ivm wat extra werk maar dit werd direct besproken om niet achteraf voor verassingen te komen staan. Ook word iedere vraag netjes en uitgebreid beantwoord. De vloer zelf is zeer rigide en het verschil in warmtebehoud is enorm zeker in combinatie met vloerverwarming.

Project details

Locatie:
Vleetstraat, IJmuiden

Werkzaamheden:
Renovatie vloer