Schilderskwartier Woerden (Coen Hagedoorn & Groenwest) - Compofloor

Schilderskwartier Woerden (Coen Hagedoorn & Groenwest)

In samenwerking met Coen Hagedoorn renoveert woningcorporatie GroenWest 72 woningen in het Schilderskwartier in Woerden.

De woningen in deze blokken dateren uit de periode 1964-1966 en zijn toe aan een upgrading naar de huidige tijd. Dat betekent dat bij de meeste woningen de badkamer, toilet en douche worden vernieuwd, al het glas en de draaiende delen worden vervangen, aan de buitenzijde het schilderwerk wordt aangepakt maar dat er ook heel goed gekeken wordt naar de verduurzamingsmogelijkheden.

De ambitie van GroenWest is om de gehele woningvoorraad in 2050 energieneutraal te hebben, dit  wordt kracht bijgezet om in stappen te renoveren zo ook in het Schilderskwartier te Woerden.GroenWest hecht veel waarde aan duurzame en betaalbare woningen en voor de verduurzaming is Coen Hagedoorn in september 2019 gestart met de werkzaamheden.

Bij dit project zit in de eerste verduurzaamheidstap het vervangen van de houten beganegrondvloer voor een hoogwaardig geïsoleerde vloer, met een gegarandeerde lange levensduur.Er is gekozen voor een vloer van Compofloor door zijn unieke eigenschappen, die geheel ongevoelig is voor vocht en tocht.

Projectleider Harmen van Vilsteren:“Door het toepassen van een levensbestendige luchtdichte vloer, met een zeer hoge isolatiewaarde creëren wij voor de bewoners een zeer comfortabele begane-grondvloer”.

Ook de samenwerking tussen Coen Hagedoorn en Compofloor draagt bij aan het succes van dit project. Door de integrale aanpak en het mee denken in proces verloopt de renovatie van de vloeren meer dan naar wens”

De coördinatie van de Zwambestrijding valt tevens onder coördinatie van Compofloor, zodat ook dit proces naadloos aansluit.

De bijgaande foto’s geven een fraaie indruk van de verduurzamingswerkzaamheden die in de wijk plaats vinden.

Een resultaat waar alle partners trots op mogen zijn.

Renovatievloer
Coen
Groenwestlogo
Img 20200227 Wa0003
Img 20200227 Wa0002
Compofloor Vloerrenovatie Still010 Scaled
Compofloor Vloerrenovatie Still016 Scaled
Compofloor Vloerrenovatie Still020 Scaled
Compofloor Vloerrenovatie Still001 Scaled
Compofloor Vloerrenovatie Still009 Scaled