PWA singel Den Helder - Compofloor
Compofloor

PWA Singel Den Helder

Al sinds 2016 met het idee een om Compofloor te installeren en in 2020 eindelijk kunnen realiseren. Gekozen voor dit product omdat het mooi duurzaam is en nooit meer verrot, bijkomend voordeel is de hoge isolatie waarde.

Op de dag van installatie stonden de monteurs al ruim van te voren op de stoep. De oude vloer was al verwijderd en leidingwerk aangepast. Na de hoogte bepaling de ankers boren en vastzetten dit neemt de meeste tijd in beslag. Vervolgens liggers plaatsen en op hoogte stellen en vervolgens zijn het grote klappen de panelen leggen. Hier en daar moet er een kleine aanpassing aangedaan worden maar de meeste zijn keurig op maat. Na een dagje door stampen ligt de ondervloer er keurig in. De volgende dag worden de naden gedicht met pur en het ozb gelegd met een ochtend werk bijna 60 m2 klaar. De Compofloor is nu klaar voor gebruik. Zelf hebben we hier folie overheen gelegd met daarop moppenplaat voor de vloerverwarming waarover 5 cm anhydriet gegoten wordt. Maar dit is onze keuze en is niet noodzakelijk. Hierdoor is wel een droogtijd nodig van vijf weken.

Al met al superblij met hoe het verlopen is en een dag na de installatie werd er contact opgenomen over hoe het gegaan was. TOP.

Nu het wat kouder wordt is goed te merken dat de vloer goed isoleert en het in huis niet meer tocht. Blijft lang op temperatuur zonder dat de cv aanslaat. Dit was voor heen wel anders.

Project details

Locatie:
PWA Singel Den Helder

Werkzaamheden:
Renovatie vloer