Heemskerk (A.C. Borst & van Lith) - Compofloor
Compofloor

Heemskerk (A.C. Borst & van Lith)

De 444 huurwoningen van woningcorporatie WOONopMAAT in de Muziekbuurt in Heemskerk waren vanwege de levensduur en technische staat toe aan onderhoud. Tijdens een ingrijpende groot onderhoudsaanpak is de thermische isolatie op nieuwbouwniveau gebracht.

Ook aan de binnenzijde zijn de woningen aangepakt, waardoor de levensduurmet 50 jaar is verlengd. De oude houten vloeren worden in de woningen zijn inmiddels voor een groot deel al vervangen door een Compofloor.

Er is voor dit project bewust gekozen voor een Compofloor. De hoge isolatiewaarde, zeer hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau hebben de doorslag gegeven. De samenwerking met Bouwbedrijf van Lith en AC Borst Bouw zijn gedurende dit project zeer prettig geweest en ook ontzettend leuk geweest. Gedurende de uitvoering is er steeds gezocht naar mogelijke verbeteringen in het proces en uitvoering, wat de kwaliteit naar een steeds hoger niveau heeft getild met vooral zeer tevreden bewoners.

Niet alleen aan de vloer is veel zorg besteed. De wijk heeft door de vernieuwde gevels een geheel nieuwe moderne en frisse aanblik gekregen. Een wijk waar het weer prettig wonen is, zowel van binnen als van buiten.

Project details

Locatie:
Heemkerk

Bedrijf:
A.C. Borst & van Lith