Familie Wijnands (Tegelen) - Compofloor
Compofloor

Familie Wijnands (Tegelen)

Uitdagingen pakken wij bij Compofloor graag aan. Ook waar de gebruikelijke en noodzakelijke ruimte voor de vloer niet aanwezig is, vindt Compofloor een innovatieve oplossing.

In verband met wateroverlast op onze straat enkele jaren geleden waren we ervan overtuigd dat er water in de kruipruimte was gekomen en dat hierdoor de houten balken van de woonkamervloer waren gezakt. De oude houten vloer is door ons verwijderd en er is gebleken dat de balken niet aan het rotten waren maar dat ze aangetast waren door  houtworm.

In de woning is een kruipruimte en een keldergedeelte. Het advies was de kruipruimte en de kelder dichtstorten met beton. Dat was echter voor ons geen optie. We hebben dus naar een andere oplossing gezocht waarbij we de kelder toch konden blijven behouden. We zijn uitgekomen bij Compofloor. Een vertegenwoordiger van Compofloor is in december in Tegelen de situatie komen bekijken en heeft ons een goed advies gegeven. Hij kon op dat moment niet onder de kamervloer kijken. Dit werd op 15 april 2020 ingepland en toen bleek dat de ruimte boven de kelder te weinig was voor de standaard Compofloor-renovatievloer van 20 cm.  Hiervoor heeft Compofloor direct een andere innovatieve oplossing gezocht. De composietbalken en de tussenliggende isolatieplaten zijn zo neergelegd dat deze perfect aansluiten op de standaard Compofloor platen.

Compofloor was op 30 april om 7.00 uur in Tegelen. Al heel snel waren de vorderingen van de vloer te zien. Het plaatsen van de vloer boven de kelder was meer werk dat het plaatsen van de standaard Compofloor. Toch waren ze, zoals afgesproken, binnen een dag klaar met het leggen van de vloer. Vakkundige en snelle service en een hele mooie stevige vloer als resultaat. De dag na het plaatsen van de vloer kregen we ook nog een positief bericht in onze mailbox met een in ons voordeel aangepast offerte en factuur.

Project details

Locatie:
Tegelen

Werkzaamheden:
Renovatie vloer