Bekijk ons project in Enschede - Compofloor - Vloerrenovaties
Compofloor

Enschede

Bijzondere projecten en tevreden klanten maken het werk van de Compofloor medewerkers extra leuk. En zeker in deze crisis tijd is het extra leuk om waardering te krijgen. 

In april 2020 hebben we de voor deze woning, met kelder, geheel vervangen. Op de Compofloor zijn diverse type vloerverwarming nodig. Laat uw ook daarin door ons adviseren. Voor deze woning zijn wij op een infrarood vloerverwarming terecht gekomen. Kijk en lees mee voor het resultaat.

Na een lange zoektocht en vele manieren bekeken te hebben om de begane grond vloer te isoleren kwamen we op de Compofloor terecht. Tijdens mij gesprek met de accountmanager gelijk een goed gevoel aan over gehouden. Hij raadde zelfs een infrarood vloerverwarming aan. De reden dat wij voor een Compofloor boven een traditionele vloer hebben gekozen is dat de werkzaamheden in onze situatie in één dag geregeld is. In plaats van de weken een vloer laten drogen.

We konden gelijk door met het aanbrengen van de infrarood vloerverwarming van Heatflow. Dit is een goede aanrader/ aanvulling voor deze vloer. We kunnen het iedereen aanbevelen die een oude houten vloer hebben en deze graag willen vervangen, onze nieuwe vloer is nu comfortabel en voortreffelijk geïsoleerd.

Kortom, we zitten er nu dankzij Compofloor warmpjes bij!

Compofloor en Perry bedankt.

Project details

Locatie:
Enschede

Werkzaamheden:
Renovatie vloer met vloerverwarming