Hoge isolatiewaarde
Lange levensduur
100% luchtdicht

Wij ontvangen graag uw offerte-aanvraag! Onze mensen kunnen u ook vanuit huis prima van dienst zijn via de digitale snelweg. Daarnaast zijn wij gewoon telefonisch te bereiken of via de Whatsapp knop onderaan de website. Compofloor vervangt in deze zware tijden nog altijd uw begane grondvloer. Dit willen wij uiteraard blijven doen en dat kan gelukkig ook! Het is hierbij van belang dat we ons samen aan de afspraken houden die de rijksoverheid ons voorschrijft. Op onze pagina veilig werken tijdens Corona virus! en op de website van de Rijksoverheid vindt u de documenten waar wij en u zich aan dienen te houden. We zullen dit vooraf zorgvuldig met u overleggen.

Plaats: Haarlem
Naam: Dhr. van den Boogaard

Nadat wij in Haarlem ons eerste koophuis hadden gekocht, wisten wij dat er een uitdaging zou volgen. Bij de bouwkundige keuring kwam namelijk naar voren dat een van de houten balken aangetast was met houtworm en tevens erg vochtig was.

Wij zijn ons meteen gaan verdiepen in verschillende soorten vloeren. Al snel had de lichte zweefvloer van Compofloor de voorkeur. Gezien de vochtige grond in onze buurt in Haarlem een ideale oplossing om het huis nog voldoende ventilatieruimte te geven onder en boven de vloer.

Voor het geven van de officiele opdracht werden wij door een medewerker van Compofloor meegenomen in het proces van het leggen van de vloer. Hij had zelfs een stukje vloer meegenomen als voorbeeld. Dit zorgde voor veel vertrouwen in deze oplossing.

Na het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (het is een oud huis, dus de vorige bewoners hadden flink gestapeld), kwamen wij erachter dat elke balk aangetast was door houtwarm en sommige zelfs stenen nodig hadden om nog overeind te blijven. Wat waren wij blij dat wij een nieuwe vloer zouden krijgen.

Toen wij zaterdag de balken hadden verwijderd, kon Compofloor heel snel schakelen. Woensdag werden de ankers geplaatst, de dag erna konden wij ervoor zorgen dat al het leidingenwerk gedaan werd en vervolgens lag de nieuwe vloer er vrijdagmiddag in. Kortom, super goede service, goede kwaliteit en tevens een goede prijs!

Inmiddels zijn wij alweer druk verder aan het bouwen aan ons droomhuis en ondanks dat er nog geen vloerverwarming in zit en de radiotoren op de benedenverdieping weg zijn, werd het tijdens de koude dagen toch weer warm in huis. En dan is het helemaal leuk om te horen dat handige mannen in het huis, die toch wel sceptisch waren over de nieuwe vloer, erg positief verrast zijn wat betreft de kwaliteit en stevigheid van Compofloor. Kortom, van harte aan te bevelen!