Dhr. van den Boogaard (Haarlem) - Compofloor
Compofloor

Dhr. Van den Boogaard

Nadat wij in Haarlem ons eerste koophuis hadden gekocht, wisten wij dat er een uitdaging zou volgen. Bij de bouwkundige keuring kwam namelijk naar voren dat een van de houten balken aangetast was met houtworm en tevens erg vochtig was.

Wij zijn ons meteen gaan verdiepen in verschillende soorten vloeren. Al snel had de lichte zweefvloer van Compofloor de voorkeur. Gezien de vochtige grond in onze buurt in Haarlem een ideale oplossing om het huis nog voldoende ventilatieruimte te geven onder en boven de vloer.

Voor het geven van de officiële opdracht werden wij door een medewerker van Compofloor meegenomen in het proces van het leggen van de vloer. Hij had zelfs een stukje vloer meegenomen als voorbeeld. Dit zorgde voor veel vertrouwen in deze oplossing.

Na het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking (het is een oud huis, dus de vorige bewoners hadden flink gestapeld), kwamen wij erachter dat elke balk aangetast was door houtwarm en sommige zelfs stenen nodig hadden om nog overeind te blijven. Wat waren wij blij dat wij een nieuwe vloer zouden krijgen.

Toen wij zaterdag de balken hadden verwijderd, kon Compofloor heel snel schakelen. Woensdag werden de ankers geplaatst, de dag erna konden wij ervoor zorgen dat al het leidingenwerk gedaan werd en vervolgens lag de nieuwe vloer er vrijdagmiddag in. Kortom, super goede service, goede kwaliteit en tevens een goede prijs!

Inmiddels zijn wij alweer druk verder aan het bouwen aan ons droomhuis en ondanks dat er nog geen vloerverwarming in zit en de radiotoren op de benedenverdieping weg zijn, werd het tijdens de koude dagen toch weer warm in huis. En dan is het helemaal leuk om te horen dat handige mannen in het huis, die toch wel sceptisch waren over de nieuwe vloer, erg positief verrast zijn wat betreft de kwaliteit en stevigheid van Compofloor. Kortom, van harte aan te bevelen!

Project details

Locatie:
Haarlem

Werkzaamheden:
Renovatie vloer