Hoge isolatiewaarde
Lange levensduur
100% luchtdicht

Wij ontvangen graag uw offerte-aanvraag! Onze mensen kunnen u ook vanuit huis prima van dienst zijn via de digitale snelweg. Daarnaast zijn wij gewoon telefonisch te bereiken of via de Whatsapp knop onderaan de website. Compofloor vervangt in deze zware tijden nog altijd uw begane grondvloer. Dit willen wij uiteraard blijven doen en dat kan gelukkig ook! Het is hierbij van belang dat we ons samen aan de afspraken houden die de rijksoverheid ons voorschrijft. Op onze pagina veilig werken tijdens Corona virus! en op de website van de Rijksoverheid vindt u de documenten waar wij en u zich aan dienen te houden. We zullen dit vooraf zorgvuldig met u overleggen.

Renovatievloer voor aannemers, bouwbedrijven en woningcorporaties

Het Compofloor® renovatievloersysteem is éénvoudig, duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en energie-reducerend. De veelal ongeïsoleerde, tochtige en verrotte begane grondvloer wordt door ons mogelijk in 1 dag vervangen. Wij hebben vele vloeren vervangen in bewoonde toestand samen met gerenommeerde bouwbedrijven door heel Nederland. In een projectteam wordt in de voorbereiding een optimaal renovatieplan uitgedacht met opdrachtgever, aannemer, installateurs en eventueel asbest en zwamexperts. Hierbij staat ten allen tijde de bewoner centraal. We krijgen bij projecten regelmatig te maken met renovatie naar Nul Op de Meter woningen. Hierin hebben we ons goed kunnen bewijzen.

 

 

Compofloor garandeert een comfortabel, luchtdicht vloersysteem die van grote waarde is bij de QV10 testen. De bewoner ervaart snel een verlaging van de energierekening en een enorme verhoging van het wooncomfort. De Compofloor bestaat uit isolatie-elementen die geheel omsloten zijn door composiet, waardoor het element onderhoudsvrij is en blijft. De elementen zijn sterk, licht van gewicht en hebben een zeer hoge isolatiewaarde vanaf 4,44 m2K/W.Compofloor biedt verschillende pakketten aan. Van het leveren en monteren van de Compofloor, tot het totaal-ontzorg pakket waarin sloopwerk, zwamsanering, vloerverwarming, laminaat leggen is opgenomen. Afhankelijk van wat de klant vraagt, zullen wij het pakket samenstellen met onze vaste kring aan onderaannemers.

 

Projectmatige aanpak

In een projectteam wordt in de voorbereiding een optimaal renovatieplan uitgedacht met opdrachtgever, aannemer, installateurs en eventueel asbest en zwamexperts. Onze medewerkers zijn vertrouwd in de bouw en bekend met technieken als lean-planning, etcetera. De Compofloor® renovatievloer wordt pre-fab afgeleverd op het moment dat u verlangt.

Afval recycling

Er komt op locatie geen afval meer vrij tijdens het plaatsen van de nieuwe vloer. Het EPS dat overblijft bij de prefab productie word opgehaald en gerecycled door een hierin gespecialiseerde afnemer.

Een woning als materiaalbank

De het gebruik van composiet zal de Compofloor® niet degraderen in de tijd. Samen met het feit dat de vloer met de hand gedemonteerd kan worden, zal de Compofloor zijn waarde volledig behouden.

Nul op de Meter / BENG

Compofloor® geeft warmte en ruimte. Een uitstekende isolatie is de kern van ons product, letterlijk! QV10 testen geven weer dat er tot 25% verbetering te zien is bij enkel het vervangen van de oude houten vloer. Het innovatieve Compofloor® vloersysteem bestaat uit een isolerende EPS kern. Deze techniek zorgt dan ook voor een RC waarde van 4,44 m2K/W op basis van NEN 1068-12. De ISSO 82.1 en ISSO 75.1 gecontroleerde kwaliteitsverklaring van Bureau CRG is hier onder te downloaden.

Downloads

Vind hier de downloads op deze pagina en ontdek wat Compofloor voor bouwprofessionals kan betekenen.

ISSO verklaring
Bestektekst
Specificaties van de Compofloor® renovatievloer

De Compofloor® is in samenwerking met de TU Eindhoven en IMd Raadgevende Ingenieurs uit Rotterdam. Het Compofloor® vloersysteem is uitgebreid getest door de TU Eindhoven. IMD Raadgevende ingenieurs hebben de testen doorgerekend op basis van de NEN-EN 1990 Belastingen en Vervormingen. De Compofloor® renovatievloer voldoet samenvattend aan de volgende specificaties:

Werkende breedte: 617mm

275 kg/m2 op basis van de NEN-EN 1990.

Werkende hoogte incl. 22mm OSB afwerking: 200 mm

Maximale overspanning: 4500mm bij een woonfunctie op basis van NEN-EN 1990. NB: bij grotere overspanning adviseren wij een onderslagbalk van Composiet toe te passen.

Totale isolatiewaarde voor de vloer: Rc = 4,44m2K/W op basis van NEN 1068-12.