De services van Compofloor | Van vloerverwarming tot zwambestrijding

De service van Compofloor

Naast ons standaard product Compofloor kunnen wij u geheel ontzorgen samen met onze vaste partners.

Sloopwerk

Als u een nieuwe vloer door Compofloor laat plaatsen, dan kan Compofloor ook de bestaande vloer verwijderen. Vraag bij uw aanvraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Dsc 6805 Ok Klein
Dsc 6846 Ok Klein

Zwambestrijding

Bij vloerrenovatie komen we vaak vochtige en rotte vloeren tegen. De oorzaak van dit proces kan onder andere voortkomen uit ongedierte en zwam. Mocht dit bij uw situatie voorkomen, dan hebben wij de mogelijkheid hier snel in te schakelen met onze vaste partners. U kunt tevens vooraf de woning laten inspecteren. Dit kunnen wij tevens voor een vast bedrag voor u verzorgen. Vraag bij uw aanvraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Zwam2
Zwam1

Vloerverwarming

Vloerverwarming is uitgegroeid tot een volwaardige manier van verwarmen die stamt uit de Romeinse tijd. Voor een optimaal comfort en om de maandlasten verder te verlagen is vloerverwarming in combinatie met de Compofloor een zeer goede optie.De temperatuur is makkelijk te regelen en de warmteverdeling is erg aangenaam. Het is ook een onzichtbaar én een zuinige manier om te verwarmen. Vloerverwarming installeren op de Compofloor is op verschillende manieren mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij de aanvraag van de Compofloor vloervervanging.

Droogbouw vloerverwarming (razendsnel verder met uw afwerkvloer)

Systeem op water
Elektrische vloerverwarming

Natte vloerverwarming

Bij deze methode wordt de vloerverwarming ingestort in zandcement, anhydriet of een ander cementgebonden gietvloer. Systemen vanaf 20mm dikte.

Vloerverwarming 1
Vloerverwarming 3
Vloerverwarming 2

In- en uithuizen

Wij zijn geen verhuisbedrijf, maar kunnen u hierin wel assisteren en ontzorgen. Heeft u tijdelijk een verhuiscontainer nodig? Of  een extra handje? Dan kan Compofloor u hierbij helpen.

Dsc 6758 Ok Scaled
Dsc 6746 Ok Scaled

Afwerkvloeren

10 Gereed
11 Gereed
Adobestock 167913550 Scaled

Kruipruimte ventilatie

Vocht in uw kruipruimte is heel normaal en zult u ook niet 100% oplossen door een ventilatie aan te brengen. Onze vloer is vochtbestendig en luchtdicht en lost dit dus al grotendeels op aan de binnenzijde van de woning.  Wij adviseren echter wel altijd uw kruipruimte te ventileren. Ventileren helpt het vocht te verminderen, maar ook belangrijk de ongezonde vervuiling te verdrijven. Denk daarbij ongezonde chemische en explosieve stoffen als Radon, Thoron, Methaan, Nikkel, Arseen, Arsenicum, Fosfaat of Waterstofsulfide.

Dsc 7074 Ok Scaled
Dsc 7083 Ok Scaled
Dsc 7103 Ok Scaled