Innovatiefonds - Compofloor - innovatie subsidie - renovatie vloeren
Compofloor
Innovatiefonds

Het innovatiefonds

Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit de Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.

Compofloor heeft een innovatie subsidie van de Provincie Noord-Holland toegewezen gekregen. Vanuit de TMI-regeling Noord-Holland streeft de Provincie Noord-Holland ernaar om innovaties op het gebied van woningverduurzaming te ondersteunen. Aangezien het isoleren van de begane grond vloeren in de bestaande bouw een grote isolatie lek vormt wordt het verder ontwikkelen van de Compofloor nu actief door de Provincie ondersteund.

In Europa staan energiebesparing in de gebouwde omgeving, het opwekken van duurzame energie en het vervangen van fossiele grondstoffen door grondstoffen gebaseerd op biomassa hoog op de agenda. Deze transitie staat nog aan het begin en er dienen allerlei nieuwe producten, diensten en processen te worden ontwikkeld.

De provincie Noord-Holland en innovaties

De provincie Noord-Holland wil bedrijven helpen die bezig zijn met de ontwikkeling van innovaties die een bijdrage leveren aan deze transitie. Deze subsidieregeling is bedoeld voor bedrijven die bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten of processen, binnen de thema’s energiebesparing in de gebouwde omgeving, hernieuwbare grondstoffen of opwekking van duurzame energie en die voor Noord-Holland nieuw zijn.

Daarom heeft de provincie Noord-Holland de subsidieregeling Technologische Milieu Innovatie Noord-Holland in het leven geroepen. De regeling wordt mede gefinancierd vanuit het Operationele Programma Kansen voor West.

Bekijk onze video en zie hoe ‘snel’ wij een vloer kunnen vervangen. Tijdens de opnames van deze video hebben we een klok mee laten lopen.