Compofloor aanwezig Building Holland - Compofloor
Compofloor

Compofloor aanwezig Building Holland

Van 17 t/m 19 april 2018 is de Building Holland beurs in de RAI te Amsterdam. Compofloor is daar aanwezig op het innovatieplein. Dus nog een reden om dit evenement te bezoeken.

Daarom een bezoek aan dit evenement.

Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- en vastgoedsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan door grondstoffenschaarste. En wat te denken van het tekort aan vakmensen de komende jaren. Daar komt dan nog bij dat ontwerpers, engineers en bouwers nog steeds grote moeite hebben om de waarde van duurzaam gezond wonen en werken ook echt in de praktijk waar te maken. Dat moet beter. Al een aantal jaren is daarom het motto van Building Holland (Re) Building the Future. Het bouwen van een nieuwe toekomst in samenwerking met innovatieve partners die zoeken naar maximale waarde voor eigenaren en gebruikers van vastgoed.

Compofloor Aanwezig Building Holland

Voor wie is Building Holland interessant?

Wij brengen alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers. Meer weten? Lees er alles over via de website van Building Holland.