Hoge isolatiewaarde
Lange levensduur
100% luchtdicht

Wij ontvangen graag uw offerte-aanvraag! Onze mensen kunnen u ook vanuit huis prima van dienst zijn via de digitale snelweg. Daarnaast zijn wij gewoon telefonisch te bereiken of via de Whatsapp knop onderaan de website. Compofloor vervangt in deze zware tijden nog altijd uw begane grondvloer. Dit willen wij uiteraard blijven doen en dat kan gelukkig ook! Het is hierbij van belang dat we ons samen aan de afspraken houden die de rijksoverheid ons voorschrijft. Op onze pagina veilig werken tijdens Corona virus! en op de website van de Rijksoverheid vindt u de documenten waar wij en u zich aan dienen te houden. We zullen dit vooraf zorgvuldig met u overleggen.

Compofloor ook actief in Rotterdam
Totaalconcepten met montage-garantie

Compofloor levert niet alleen vloerelementen van composiet. Compofloor biedt totaalconcepten met montage-garantie. Zo ook in deze woning in Rotterdam, waarbij deze klant na onderzoek van verschillende systemen besloot Compofloor uit te nodigen voor advies. In deze woning heeft Compofloor de demontage van de bestaande vloer verzorgt, de montage van de onderconstructie en het monteren van de composiet elementen met de houten topvloer.

Daarom kiest de klant voor ons!

De hoofdargumenten van de klant voor de keuze van de Compofloor:

Een gladde composiet afwerking van het plafond van de kelder;

In 1 dag gedemonteerd en gemonteerd;

Luchtdichte afwerking en een goede isolatiewaarde.

Quote van de klant na montage: “Vakkundig personeel, snelle service en een prachtige stevige vloer” Compofloor levert totaalconcepten van het demonteren van de vloer tot het inhuizen van de woning!