Verduurzamen van uw woning - Vloerrenovatie - Compofloor
Compofloor

Verduurzamen van uw woning

Wilt u uw woning verduurzamen? Lees gauw verder!

Voor het verduurzamen van uw woning zijn verschillende mogelijkheden en deze mogelijkheden zijn afhankelijk van het type en het bouwjaar van uw woning. Zo kunt u uw dak isoleren, waardoor er geen warmteverlies optreedt via uw dak, maar u kunt ook uw spouwmuur laten isoleren en kiezen voor HR++ glas.

Dit zijn al mooie eerste stappen en deze maatregelen verduurzamen uw woning aanmerkelijk. U heeft alleen vast wel eens ervaren dat, als de vloer nog niet geïsoleerd is, u last heeft van koude voeten en vocht in huis. Veel mensen denken bij het verduurzamen van hun woning er niet direct altijd aan om de vloer te isoleren of te vervangen door een duurzame en onderhoudsvrije vloer.

Een geïsoleerde vloer is ook uw woning verduurzamen!

Een geïsoleerde vloer draagt toch echt bij aan een een hoog comfort en een lage energierekening. Bedenk maar eens hoe fijn het is als uw warme voeten hebt? Gegarandeerd dat de thermostaat niet omhoog gaat.

Met een geïsoleerde vloer voelt uw huis prettiger aan. De isolatielaag houdt koude lucht en vocht uit de kruipruimte tegen en de warmte in uw huis blijft beter hangen. Daar kan geen pantoffel tegenop! Omdat u minder warmte verliest, hoeft uw cv-ketel (of warmtepomp) minder hard te werken en gaat uw energieverbruik omlaag. Ook prettig voor het milieu. Wilt u ook vloerverwarming laten aanleggen? Dan behaalt u met de laagtemperatuur vloerverwarming een extra besparing.

De besparingen op een rij.

U bespaart door de isolatie en vloerverwarming zo’n € 160,- tot € 390,- per jaar aan energiekosten, afhankelijk van de energieprijs die u betaalt en het type woning. Het verduurzamen van uw woning levert u dus niet alleen een financieel voordeel op, maar verhoogt ook het leefcomfort in de woning aanzienlijk. De overheid heeft op dit moment een aantal aantrekkelijke subsidievoorwaarden waarmee het vervangen en isoleren van de vloer extra aantrekkelijk word. Op onze informatiepagina met subsidies helpen wij u op weg met de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de kosten van een Compofloor? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt eerst uw wensen aangeven en de prijs berekenen om vervolgens heel gemakkelijk een offerte aan te vragen!